Alessi The Jester (Gilberto) Kurkentrekker

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Alessi
950,00 Incl. btw

16,2 x 6 x 19,3 cm h.
Limited Edition van 999 genummerde exemplaren
18/10 inox

Backorder

Levertijd:
+/- 2 weken
Artikelnummer:
ALE-MW35

De magie van het circus met zijn fascinerende personages, een beetje mysterieus, met felle lichten en intense kleuren: een prachtigedie door Marcel Wanders wordt geïnterpreteerd in een verbazingwekkende verzameling van objecten voor de tafel en het huis.
Elegante voorwerpen, met suggestieve vormen en decoraties: cirkels, strepen, ruiten en veelkleurige motieven die herinneren aan de kostuumstoffen, de luifel en de versieringen van het circus-scene. Wanders speelt met de beeldtaal van het Circus, het vertalen van de tijdloze schoonheid in een kleurrijke en feestelijke collectie.

Gilberto de dronken nar, geobsedeerd door het openen van flessen. Altijd lachend, roepend, springend, met maniakale gebaren. Gilberto doet er alles aan om in de belangstelling te staan. Hij ontkurkt constant flessen met zijn draaiende dansbewegingen, en meer dan eens heeft hij zich per ongeluk vastgedraaid in een random voorwerp. Maar hij zit nooit lang vast, want er zijn altijd mensen rond hem om hem los te draaien, en het feest kan weer verder gaan.

Design Marcel Wanders 2016

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Je review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x