test banner

FaberJori Collectie Van Alessi

FaberJori Collectie Van Alessi

Een verzameling van 6 decoraties, geïnspireerd op de beroemde juweel eieren van Peter Carl Fabergé.

De kleine "FaberJorì" verzameling van 6 decoraties, ontworpen door Marcello Jori, roept een traditionele en magische atmosfeer op. De decoraties zijn geïnspireerd op de beroemde juweel eieren van Peter Carl Fabergé, die kunstenaar en juwelier was aan het hof van de Tsaren van Rusland tussen 1885 en 1917. Fabergé maakte unieke en kostbare eieren als paasgeshenk voor de relaties ban de Tsaren. De FaberJorì collectie doet hieraan terugdenken, door het vakmanschap, de kwaliteit en de uitzonderlijke detaillering.

Fig. 1 = De beschermer van de zonen van God en van de mensen wordt elke dag gevierd.
Fig. 2 =  De FaberJorì bijen werden geacht uitgestorven te zijn. Ze leven in een afgescheiden weide waar ze zich voeden met gouden nectar. Om deze reden produceren ze eetbare gouden honing. Diegenen die het eten, worden rijk.
Fig. 3 = Een vierde wijze probeerde in zijn luchtballon de grot van Jezus te bereiken maar hij kwam te laat voor de geboorte. Vandaar dat de robijnen, die hij voor hem meebracht, nog steeds zijn luchtballon versieren.
Fig. 4 = Meiklokjes zijn de meest bescheiden bloemen ter wereld. Omdat ze wit zijn, kan je ze bijna niet zien tussen de sneeuw. Maar ze hebben wel de moed om s'nachts de mooiste melodieën te jingelen.
Fig. 5 = De generaal vocht glorieuze veldslagen en won ze allemaal. Nu wil hij er nog maar één win, de strijd om de vrede.
Fig. 6 = Dit kuikentje is enorm blij om geboren te worden en tsjirpt : "mensen, wees blij om geboren te worden, het leven is geweldig!"

Online vind je ze hier

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »