test banner

Hygge In Beeld

Hygge In Beeld

De Deense variant van de Nederlandse begrippen "gezelligheid, knusheid & verbondenheid". Creëer zelf een sfeer van "togetherness" met deze Scandinavische producten.

Hygge is méér dan een gemoedstoestand. Het is een levensstijl die bij de Scandinavische bevolking ingebakken is. Interieur of design kan er een groot deel toe bijdragen. Het gaat om de gezelligheid waarmee je jezelf omringt.

Het kan vergeleken worden met een soort van kunstvorm, de kunst om in een mum van tijd een sfeer van intimiteit en gezelligheid te creëeren. Dit kan perfect gedeeld worden met anderen. Deze 'slow living'-trend blijft aan populariteit winnen en is aan een opmars bezig in de rest van de wereld.

Hoe maak jij je huis 'Hygge' proof? Investeer in kaarsen. De warme gloed en de zacht flikkerende vlam zijn een basiselement en goed voor een instant Hygge - gevoel.

Wie aan gezelligheid denkt, denkt aan kussens, dekens... Liefst zo zacht mogelijk. Ga voor verschillende texturen en stoffen. Kortom kies voor meubelstukken en interieuritems die je gelukkig maken. 

Omring je met spullen die een lach op je gezicht brengen. Waardeer de dingen die je hebt. Zorg ervoor dat je jezelf terugvindt in je interieur. Jouw stijl, jouw persoonlijkheid.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »