test banner

Nieuw! Watertoren van Alessi

Nieuw! Watertoren van Alessi

Een prachtig object voor thuis of op kantoor, geïnspireerd door de typische watertanks die de daken van de New Yorkse skyline sieren.

De Alessi Water Tower voorraadbus is een micro-architectuur object ontworpen door Daniel Libeskind. Een direct eerbetoon aan zijn vriend Aldo Rossi, een Milanese architect en enthousiast in het verschil in betekenis tussen stadsplanning en binnenlands landschap. 

De centrale lijnen over het geheel van het object, de scherpe punt van het dak en de architecturale onderkant reproduceren, op een gedetailleerde wijze, de grote tanks die het landschap van de Amerikaanse stad onderscheiden. Een geavanceerd en complex object volgend van de fabricage skills verworven door de ingenieurs van de fabriek in Crusinallo, Omegna.

De toren 27 centimeter hoog en heeft een diameter van 12 centimeter. De Water Tower is gemaakt van gepolijst 18/10 roestvrij staal en werd ontworpen door de architect Daniel Libeskind.

Door het afneembaar deksel kan de watertoren dienen als suikerpot of koekjes bewaardoos. Verkrijgbaar online hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »