test banner

Housewarming Gift Idea

Housewarming Gift Idea

Inspiratie voor een origineel zelf samengesteld housewarming cadeaupakket voor designliefhebbers.

Een ideaal geschenk vinden voor een housewarming is niet altijd evident. Een beetje inspiratie kon nooit kwaad.
Hier alvast enkele ideetjes voor een leuk (zelf samengesteld) housewarming cadeaupakket.
Dat zeker en vast in de smaak zal vallen bij een koppel dat oog heeft voor detail en kwaliteitsvol design.

De cico eierdopjes van Alessi met zout reservoir en lepel, mogen hier zeker niet ontbreken. Een voorbeeld van de ontwerper's - Stefano Giovannoni -  meer figuurlijke, antropologische en zoömorfische verhalende benadering.

In zijn werk als interieurontwerper creëerde Alexander Girard een aantal concepten voor restaurants die veel verder gingen dan kleurenschema's en meubelinrichting: hij besteedde ook aandacht aan details zoals menu's, luciferdoosjes, tafelgerei en servetten. De motieven op de koffiekoppen voor Vitra komen daaruit voort en putten inspiratie uit de rijke diversiteit van deze omgeving.

De designer - Mauricio Affonso - ontwierp een tissue box cover in de vorm van een huis. Traditionele tissue boxen zijn eerder saai, maar met de casa tissue box van Umbra heb je een leuk en grappig item waarbij je de tissues als een rookpluim uit de schouw kunt trekken.

Het Embroidered kussen is aangenaam stevig en is versierd met het verfijnd geborduurde motief 'Home Sweet Home', dat Vitra samen met de familie Girard selecteerde uit de uitgebreide verzameling stoffen en motieven van de hand van de ontwerper.

Voor de motieven van de sleutelhangers putte de Nederlandse ontwerpster Hella Jongerius inspiratie uit iconische beelden uit de vroege en meer recente geschiedenis van Vitra: de olifant en het huis. De sleutelhangers zijn vervaardigd uit kwaliteitsvol meubelleder en voelen aangenaam aan.

Voor méér inspirerende cadeau(pakketten) helpen we je graag verder in onze shop of stel er zelf één samen online hier

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden