Sergio Herman

Sorteer op:

Zweeds staal
Canadees esdoornhout
51,45
3,5 x 179 mm
18/10 roestvrij staal
10,95
3,5 x 185 mm
18/10 roestvrij staal
10,95
3,5 x 212 mm
18/10 roestvrij staal
19,60
Ø 8,5 x h 6,7 cm
glas
5,30
3,5 x 245 mm
18/10 roestvrij staal
20,65
3,5 x 208 mm
18/10 roestvrij staal
11,40
3,5 x 208 mm
18/10 roestvrij staal
11,40
3,5 x 148 mm
18/10 roestvrij staal
6,80
3,5 x 119 mm
18/10 roestvrij staal
6,80
Ø 8 x h 6 cm, Ø 13 cm
aardewerk
16,85
Ø 8 x h 6 cm, Ø 13 cm
aardewerk
16,85
Ø 9 x h 8,5 cm
aardewerk
9,80
Ø 7,5 x h 9 cm
aardewerk
11,20
Ø 7,5 x h 9 cm
aardewerk
11,20
Ø 6,7 x h 7 cm
aardewerk
8,65
Ø 6,7 x h 7 cm
aardewerk
8,65
Ø 35,5 x 17 x h 2 cm
aardewerk
30,90
Ø 35,5 x 17 x h 2 cm
aardewerk
30,90

Zijn liefde voor de kookkunst erfde Sergio Herman (1970) van zijn vader, met wie hij enkele jaren zij aan zij werkte in restaurant ‘Oud Sluis’, tot hij het volledig overnam in 1990. Daar bracht hij de kwaliteitsvolle producten uit de Zeeuwse polders en wateren tot leven en legde hij de basis voor wat later zou uitgroeien tot een ongeëvenaarde wow-keuken die hem uiteindelijk 3 Michelinsterren zou opleveren. In 2013 besloot Sergio om de deuren van restaurant ‘Oud Sluis’ voorgoed achter zich dicht te trekken, omdat het ‘te klein’ geworden was en het hem eerder belemmerde in zijn onstuitbare drang naar ontwikkeling en evolutie. In 2010 opende hij zijn tweede zaak: Pure C Bar & Restaurant in Cadzand-Bad en in 2014 opende hij zijn nieuwste, innovatieve en moderne restaurant ‘The Jane’, in een voormalige kapel van een militair ziekenhuis in Antwerpen. Met dit laatste project bewees Sergio voor eens en altijd dat voeding echt zijn religie is.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x