Sergio Herman

Sorteren op:

ø 24 x 6,5 cm
steengoed
55,00
ø 24 x 6,5 cm
steengoed
55,00
ø 21 x 8 cm
steengoed
50,00
ø 21 x 8 cm
steengoed
50,00
ø 15 x 9 cm
steengoed
37,50
Ø 10,4 x 9 cm - 15 cl
helder glas
24,00
19 x 13 x 3.7 cm
steengoed
28,50
Ø 19 x 4 cm
steengoed
28,50
Ø 15 x 25 cm, 180 cl
glas
65,50
11,3 x 17,5 cm, 60 cl
glas
43,00
30 x 21 x 1.7 cm
steengoed
39,00
25 x 17.5 x 1.7 cm
steengoed
31,50
Nieuw
Ø 13 x 5 cm
steengoed
20,50
Ø 8 x 8 cm - 25 cl
helder glas
17,50
3,5 x 212 mm
18/10 roestvrij staal
26,50
3,5 x 245 mm
18/10 roestvrij staal
26,50
3,5 x 179 mm
18/10 roestvrij staal
15,00
3,5 x 185 mm
18/10 roestvrij staal
15,00
Ø 26 x 4,2 cm, 2,2 l
geëmailleerd gietijzer
131,00
Ø 7,5 x h 9 cm
aardewerk
15,00

Zijn liefde voor de kookkunst erfde Sergio Herman (1970) van zijn vader, met wie hij enkele jaren zij aan zij werkte in restaurant ‘Oud Sluis’, tot hij het volledig overnam in 1990. Daar bracht hij de kwaliteitsvolle producten uit de Zeeuwse polders en wateren tot leven en legde hij de basis voor wat later zou uitgroeien tot een ongeëvenaarde wow-keuken die hem uiteindelijk 3 Michelinsterren zou opleveren. In 2013 besloot Sergio om de deuren van restaurant ‘Oud Sluis’ voorgoed achter zich dicht te trekken, omdat het ‘te klein’ geworden was en het hem eerder belemmerde in zijn onstuitbare drang naar ontwikkeling en evolutie. In 2010 opende hij zijn tweede zaak: Pure C Bar & Restaurant in Cadzand-Bad en in 2014 opende hij zijn nieuwste, innovatieve en moderne restaurant ‘The Jane’, in een voormalige kapel van een militair ziekenhuis in Antwerpen. Met dit laatste project bewees Sergio voor eens en altijd dat voeding echt zijn religie is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x